måndag 22 september 2008

Jaktprov på Brunnsholm

När klockan ringer 4.45 är man inte kaxig... Jag mötte upp Fia nere på gatan 05.10 och vi for gemensamt mot Brunnsholm. När frukosten var i kroppen kändes det helt okej och när vädret var på vår sida blev det ännu bättre. Framme vid nybörjarklassrutan började vi med att fika och gick sedan igenom provet. Jag fick uppgiften att kasta markeringar och gjorde sen det resten av dagen, tre stycken för varje hund. Mellan varven åt vi godis, god lunch och njöt av solens strålar.

Många fina och duktiga hundar kom till start, några få treor, några tvåor, inte en enda nolla och faktiskt, flest ettor kom förbi hos oss. Såg många minnesvärda hundar, men minnet som fortfarande ger mig rysningar och ståpäls är en fantastisk insats. Inte en tass eller fot fel. Inte ett ljud, knappt ett kommando. Shop, shop! å så var det klart! Ekipaget: Jonas Bylin & kennel Reedsweepers fodertik Carmal´s Heroine Kea.

Speja tränade passivitet vilket gick helt okej. Sen avslutade vi med att hämta en and, det gick inte riktigt lika okej. Ett rejält stresspåslag just nu, jag har starka planer på att stryka oss från Ökna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Sofia

Vilka fina ord! Tack!