söndag 16 november 2008

Säsongens första snöfall

Idag kom säsongens första snö, dock låg den inte kvar särskilt länge på marken. Det blev mest bara blött/blötare. Jag och Speja firade in den med en promenad i Vasaparken. Vad som inte var lika kul var att promenaden förde Anders till flygbussen mot Arlanda. Amsterdam till tisdag och sen Malmö till fredag natt. Lägg en grabbhelg på det i Stockholm nästa helg och så vet man att den här veckan är det "like the old days". Speja och jag, men det fixar vi nog!

Januari 2006

Helgen har ägnats åt att flytta storebror med fästmö till hemstaden Eskilstuna. Det blev sanslöst mycket bärande av tunga flyttkartonger och skrymmande möbler. Nu är de installerade i villan (jo, det kommer rymmas en labrador någon gång, företrädelsevis en svart, av jakttyp) och ska starta sitt nya liv som husägare. Kommer sakna dem i Stockholm!

Speja tuggar kotte, 8 veckor gammal, året var 2004.

På torsdag klockan tolv får vi veta hur många små sötisar det är i Spejas lite lätt runda mage. Hon matvägrar nu konstant, men blödig som jag är låter jag maten stå och hon äter lite när hon känner för det. Hon måste ju trots allt få i sig energin!

Inga kommentarer: