torsdag 27 november 2008

Singel

Speja är bortlämnad.
Hemma är det tyst och tomt. Och mörkt!

(Nu behöver ju inte lamporna vara påslagna när man går hemifrån så det kommer att vara depriemrande svart om man är den första personen att komma hem)

Nåväl. Hon har det gott. Det serveras mycket mat och det finns till och med en taxkompis att hänga med! Dessutom, som om det inte vore nog... Jag hörde nåt om att sova i säng och Speja kan se fram emot att vara knähund hos Jörgen.

Vad sjutton ska jag locka hem henne med?
(tur att jag har prinsen!)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars matte som har det så ensamt! På Speja går det ju ingen nöd. Näst efter matte så kan hon knappast få det bättre än hemma hos kennelmamman. Ständigt sällskap och sova i sängen när andan faller på - värsta lyxen! ;-)

Mot mörkret rekommenderas:
1) timer som kan ställas in så det är ljust när man går upp/kommer hem, gärna kopplade till adventsljusstakar och stjärnor
2) levande ljus på bordet till frukost och middag - höjer mysfaktorn alldeles väldigt!
3) en god bok, ett gott glas vin, kura skymning och njuta av att det alldeles snart - om mindre än en månad - vänder och blir ljusare igen!

Vi håller alla tummar och tassar för Spejsen och hoppas på många fina fyrfota julklappar!

Må gott!
Åsa m. flock

Sofy sa...

Åh, tack Åsa! Bra tips!

Ska faktiskt hämta ut en sån väckarklocka som du beskriver, ska testa en åt philips, deras wake up light. Nästa vecka vaknar jag till ljus och fågelkvitter!

...och i morse åt jag frukost bland levande ljus. Verkligen mysigt!!!

Anonym sa...

Hello Sofy
Du får väl njuta av sovmorgnar och gå ut när det inte regnar :-) tills ni återfår Speja och ev en spejaunge, då blir det andra bullar ;)
Kramar från Skaraborg

Anonym sa...

Sova i sängen måste hon ha gjort förut, för det behärskar hon verkligen till fullo! Trängde sig ner mellan mig och Anita och förpassade helt enkelt Valsa till nederdelen av sängen.
/Jörgen

Anonym sa...

Förstår att det blir tomt nu men du vet ju att hon är hos världens bästa kennelmamma och kennelpappa så Speja går det ingen nöd på. Hon tar av Jörgens inlägg att döma redan för sig :o)

Trevlig Helg!
Kram
Jill & CO

Sofy sa...

Jörgen: Nu förstår jag inte alls hur du menar....

:)